Ženska teretana Novi Sad Amplituda


Novi Sad je prvi grad u Srbiji koji je dobio ŽENSKU TERETANU na trambolinama.
Skakanje na trambolinama za mnoge je zabava, ali možete kroz zabavu oblikovati Vaše telo i doći do željene težine. Amplituda nije klasična ženska teretana sa spravama itegovima, već prostran, čist fitnes centar koji omogućava svim damama i ostalim učesnicima da aktivno vežbaju u grupama (grupni treninzi) ili individualno (personalni treninzi)
Mnogi zbog dnevnih obaveza ne stižu da vežbaju, a žele da rade na sebi kako bi održali
ili unapredili svoju kondiciju.
Treba napomenuti da pola sata vežbanja na trambolinama sagori do 310 kalorija. Ovakav vid vežbanja pokreće limfni sistem celog tela, koje aktivnim vežbanjem dovodi do čišćenja organizma tj. detoksikacije organizma.

Zenska teretana Novi Sad

Često postavljanja pitanja su:

Ženska teretana Novi Sad

  Da li skakanjem na trambolinama vežbamo celo telo?

Skakanjem na trambolinama vežbate celo telo, pokrećete celokupni limfni sistem i aktivirate sve dobre celije u vašem telu. Aktivnim skakanjem na trambolinama pomažete svom telu u izgradnji mišića kao i u brzom sagorevanju masti. Fitnes na trambolinama učvršćuje svaki deo Vašeg tela: noge, ruke, bokove i stomak. Skakanjem na trambolinama takođe poboljšavate okretnost i ravnotežu

  Da li je fitnes na trambolinama efikasan?

Da, fitnes na trambolinama je sve više zastupljen u svetu. Postoji čak i studija američkog saveta za vežbanje koja dokazuje da skakanjem na trambolima je isto tako efikasno kao i aktivno trčanje svakog dana, ali skaknje na trambolinama je zabavnije. Sigurni smo da ćete uz osemeh doći do željenog oblikaVašeg tela.

  Da li je fitnes na trambolina pravo rešenje za skidanje kilograma?

Da. Vežbanje na trambolinama je efikasno rešenje kako na brz i zdrav način možete doći do željene težine, osim toga skakanjem na trambolinama stičete kondiciju postepeno.
Naši profesionalno obučeni treneri veliku požnju posvećuju pripremi celog tela za aktivan fitnes na trambolinama.
Trčanje na trambolimama manje opterećuje zglobove nego klasično trčanje na tvrdoj podlozi, ali tome zančajno doprinose vežbe zagrevanja kao i početne vežbe koje prilagođavaju celo telo za ovakav trening. Da bi ste skinuli kilograme neophodno je da se zdravo hranite. U zavisnosti koju željenu težinu želite da postignete postoje mediteranski jelovnici različitog kaloričnog iznosa koje možete pogledati OVDE.

fitnes za zene Novi Sad

Fitnes za zene

  Da li mogu da se oslobodim sala oko stuka skaknjem na trambolini?

Postoje zablude da skakanjem na trambolinama se aktiviraju samo mišići nogu. Ženska teretana na trambolinama ili drugačije rečeno Fitness na trambolinama predstavlja aktivno vežbanje gde se aktiviraju mišići celog tela, čime dolazi do sagorevanja i masti oko struka.
Dokazano je da pet do osam minuta aktivnog treninga na tranbolinama je isto što i pretrčanih 1610 metara.
Ukoliko želite da izgubite kilograme, nepohodno je da pored vežbanja uvedete i zdrave navike vezane za ishranu.

  Da li se Fitness na trambolinama smatra kardio treningom?

Aktivnim vežbanjem na trambolinama pokrećete celo telo i zato se u celom svetu otvaraju teretane sa trambolinama. Fitnes za žene na trambolinama je nešto novo u Srbiji, ovakav vid aktivnog vežbanja predstavlja zdrav način kardio treninga. Skakanjem na trambolinama krv bolje cirkuliše kroz celo telo i na taj način mozak dobija svežu dozu krvi obogaćenu kiseonikom.
Moramo napomenuti da aktivno vežbanje na trambolinama poboljšava Vašu ravnotežu, povećava okretnost i koncentraciju.
NASA kao aktivni trening za svoje astronaute koristi skakanje na trambolinama, pre slanja u svemir kao i posle povratka na zemlju, baš zato što se aktvira celo telo kroz pozitivne vibracije bez preteranog opterećenja zglobova. Aktivnim treningom na trambolinama se povećava apsorcija kiseonika za 68% više nego trčanjem i ovakvim treningom se pozitivno deluje na svaku ćeliju Vašeg organizma.

Fitnes centar Amplituda

  Da li je skakanje na trambolinama poboljšava koncentraciju?

Naučno je dokazano da aktivno skakanje na trambolinama podstiče stvaranje i osvežavanje sinapsi, povećava adrenalin i hormone sreće, zato probudite u sebi onaj dečiji duh i dodjite da se zabavite kao nikad do sada u Amplituda Fitness centru u Novom Sadu.
Fitnes za žene na trambolinama zahteva da svaki skakač istovremeno mora da ima punu koncentraciju jer mora da obavlja više zadatka istovremeno: balansiranje, odstakanje, održavanje pravilnog položaja tela kao i pravilno izvođenje svakog narednog poteza. Na ovaj način Vi sprovodite nekoliko zadataka istovremeno, a da toga niste ni svesni.
Zato mnogi stručnjaci savetuju da roditelji trebaju svoju decu da pustite da skaču i da se okreću, jer na taj način deca podstiču razvoj svojih sinapsi, zato su rođendani u Amplitudi pravo zadovoljstvo.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice , da li je Amplituda Teretana za žene na trambolinama pravi izbor za Vas slobodno nas kontaktirajte ili posetite kao bi ste se uverili.

Pored grupnih treninga, postoje i individualni treninzi kao i poluindividualni.

Grupni trening

Personalni treninzi u Amplitudi